Tuesday, December 8, 2015

free guestbook

assalamualaikum kawan2 blogger.

wawai baru nak try style guestbook baru. tapi sebenarnya bukan guestbook berbentuk buku yang mcm selalu kita tengok tu.. guestbook ni satu lembaran.. tetamu yg datang.. just sign n write down their wishes. so next day.. lembaran tu boleh kite gantung dirumah. as wall decoration jugak.

wawai nak annouce, wawai nak bagi 3 pcs open guest-book ni pada kawan2. dengan syarat, u all tlg buat 1 entry yang ada contain anything about by_wawaiyus. senang ajo.. just godek2 
web page : www.wawaiyus.com
ig : www.instagram/bywawaiyus
fb page: by wawai yus : www.facebook.com/wawaiyus

promote je apa2, semua lagi bagus :) nanti just pass me link entry tu pada comment entry ni.. wawai akan baca n nilai macamana2... insyaAllah, if lebih daripada 3 person yang join.. ada hadiah lain yang wawai akan bagi :D

selamat mencuba!


3 comments:

cik mah said...

Yeah...nk join...klau menang..nk hadiahkan kat adik nnti..

Wawai Yus said...

boleh2 cik mah :)

cik mah said...

cik mah dah join...


http://sunflowergo2.blogspot.my/2015/12/free-guestbook.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

YES, I AM... I done it my myself :)